Agenda: 25/9 kennismaking met Zuster Maria Cho - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen
School meisjes lopen buiten

Agenda: 25 September kennismaking met Zuster Maria Cho

Na een succesvolle kennismaking in mei houden wij een tweede kennismaking op woensdag 25 september! Dit is de perfecte gelegenheid voor een ontmoeting en een persoonlijk bedankje voor iedereen die ons werk mogelijk maakt.

Het team uit ons kantoor in Amsterdam is aanwezig inclusief speciale gasten. Oud-student uit de Filipijnen Glaiza woont en werkt in Nederland. Zij deelt haar ervaring uit het Meisjesdorp en wat voor impact dit heeft gehad op haar leven. Daarnaast houden we tijdens deze kennismaking ook een open fototentoonstelling. Deze bestaat uit de reportage die fotograaf Maarten Boersema heeft gemaakt over het Meisjesdorp in Honduras. 

 

Wil je ook aanwezig zijn? Meld je dan nu aan

Kinderen uit Werelddorpen zitten in hartjesvorm

Wie zijn er aanwezig?

Zuster Maria ChoMoeder overste  en voorzitter van het Nederlandse bestuur is op dat moment in Nederland. Zuster Maria volgde daarmee Michaela Kim op als hoofd van de congregatie en de liefdadigheidsprojecten.
Toos van Oers – Directeur van Wereld Dorpen voor Kinderen. Toos geeft leiding aan het team op ons kantoor in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de fondsenwervende activiteiten in Nederland.
Glaiza – Oud studente uit ons Meisjesdorp in de Filipijnen. Zij studeerde jaren geleden af en woont en werkt nu in Nederland.

Maarten Boersema – Freelance fotograaf en tekstschrijver. Hij is dit jaar voor Wereld Dorpen voor Kinderen in Honduras geweest om een reportage te maken van het Meisjesdorp in Tegucigalpa.

Planning

15:30 – 16:00: Ontvangst met koffie en thee.
16:00 – 16:45: Directeur Toos van Oers verzorgt informatieve sessie met Zuster Maria Cho, Glaiza en fotograaf Maarten Boersema.
16:45 – 17:30: Informele bijeenkomst met zoete hapjes.
 

Locatie

De Tuinzaal
Het Oude Tolhuys 
Weg naar Rhijnauwen 13-15,
3584 AD Utrecht

Wil je ook aanwezig zijn? Meld je dan nu aan

Jongens staan in groepje lachen naar de camera

Over Wereld Dorpen voor Kinderen

Wereld Dorpen voor Kinderen werkt nauw samen met de lokale gemeenschappen in de landen waar we actief zijn. Ons werk draagt direct bij aan het behalen van de VN Duurzame Ontwikkelingsdoelen. De programma’s van de Zusters van Maria richten zich op het terugdringen van (kinder)armoede, verbetering van de gezondheid, verhoging van het onderwijsniveau en het verbeteren van de kansen op de arbeidsmarkt. Ons werk draagt bij aan de armoedebestrijding in lokale gemeenschappen. Lees meer over onze impact. 

Meer horen over onze impact en lopende acties?