Word een "beschermengel" van de kinderen

Wereldwijd zorgen wij in onze Wereld Dorpen voor meer dan 20.000 kinderen. Ze krijgen onderdak, eten, liefdevolle verzorging en een goede opleiding. Verdrietig genoeg zijn er nog duizenden kinderen, die dag in dag uit, moeten overleven onder de meest moeilijk omstandigheden. Zonder uw steun hebben zij nauwelijks kansen voor de toekomst.

Deze kinderen kunnen niet zonder uw onmisbare steun

U kunt deze kinderen helpen door "beschermengel" van de kinderen te worden. U geeft ons dan een machtiging voor automatische incasso. Met deze maandelijkse of (half)jaarlijkse, structurele gift kunt u het leven van kinderen die in extreme armoede opgroeien, voorgoed veranderen. Zelfs een klein bedrag kan het verschil maken in het leven van deze kinderen.

Doneren als "beschermengel” is kostenbesparend: een nog groter deel van uw gift kan worden gebruikt om kinderen te helpen ontsnappen aan een leven van armoede. Aarzel niet en download hier het formulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u in een gesloten envelop (postzegel mag, hoeft niet) terugsturen naar:

Wereld Dorpen voor Kinderen

Antwoordnummer 11708

1000 RA AMSTERDAM

Voor € 20,- krijgt een kind een week lang onderdak en onderwijs.

Voor € 20,- krijgt een kind een week lang onderdak en onderwijs.