Scholen competitie, Tegucigalpa, Honduras - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Scholen competitie, Tegucigalpa, Honduras

Dankzij de steun van onze donateurs verbljven nu meer dan 700 meisjes in ons Meisjesdorp in Tegucigalpa. De meisjes doen erg hun best op school en leren allerlei vaardigheden die ze later hard nodig zullen hebben. Zij hopen dat zij na het behalen van hun diploma een goede baan krijgen en hun familie kunnen helpen ontsnappen aan een leven in armoede.

De meisjes nemen graag deel aan competities met andere scholen. We zijn dan ook heel trots en blij dat de meisjes uit ons Wereld Dorp in Tegucigalpa eerste zijn geworden in een wedstrijd voor scholen op het San Miguel Salesian Institute. In deze prestigieuze, jaarlijkse competitie hebben ze maar liefst 58 medailles gewonnen: 44 gouden, 8 zilveren en 4 bronzen. Daarnaast hebben ze ook vijf trofeeën en de Wiskunde Cup veroverd. De basketbal- en voetbalteams van de meisjes zijn ook eerste geworden!

Een geweldige prestatie! Wij feliciteren de meisjes en bedanken de donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • We gebruiken je e-mailadres alléén om je onze nieuwsbrief te sturen. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.