Kennismaking donateurs en Zuster Elena en bestuurslid Tim Schwartz - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Kennismaking donateurs en Zuster Elena en bestuurslid Tim Schwartz

Zuster Elena en donateur Schrijvers

 

Op dinsdag 14 mei hebben we de deuren van het kantoor in Amsterdam opengezet om donateurs te ontvangen voor een kennismakingsbijeenkomst. Dit niet zonder reden, Zuster Elena en bestuurslid Tim Schwartz waren in Amsterdam! De perfecte gelegenheid voor een ontmoeting, een kijkje achter de schermen en een persoonlijk bedankje voor onze donateurs die met hun steun ons werk mogelijk maken.

 

Directeur Toos van Oers heeft de bijeenkomst geopend met meer achtergrondinformatie over onze Werelddorpen en de projecten om zo een breder beeld te geven van ons werk. Ze vertelde over de geschiedenis van Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen, over onze oprichter Vader Al en alle Werelddorpen die sinds die tijd zijn gebouwd. Ook vertelde ze over onze werkwijze om armoede te bestrijden  en wie we helpen. En we hadden natuurlijk ook de eerste updates over het nieuwe Werelddorp in Tanzania.

Daarna volgde de Q&A met Zuster Elena en Tim Schwartz. De vragen konden vooraf en tijdens gestuurd worden via de Facebook Livestream. Ook kun je deze sessie hier terugkijken. Zuster Elena vertelde over haar ervaringen in het nieuwe Werelddorp in Tanzania waar nu aan wordt gebouwd. Haar verhalen over de eerste periode daar waren hartverwarmend. De tweede spreker was Tim Schwartz, de neef van oprichter Vader Al en lid van het bestuur van de Nederlandse stichting. Hij vertelde meer over zijn betrokkenheid bij de organisatie en hoe donateurs in Nederland bijdragen aan een betere toekomst.

Presentatie Toos

Na de Q&A vond een informele kennismaking plaats waarbij de aanwezigen de kans hadden om één op één nader kennis te maken. De gasten hadden het erg naar hun zin en waren zeer betrokken bij de kennismaking. En wij vonden het geweldig om de mensen te ontmoeten die zo’n belangrijk onderdeel zijn van onze organisatie. Dankzij de steun en betrokkenheid van deze mensen geven we kinderen een kans op een betere toekomst!

 

Psst. Heb je de kennismaking gemist? Later dit jaar organiseren we weer een bijeenkomst. Laat het ons weten als je er graag bij wil zijn en houd onze website in de gaten voor meer informatie.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • We gebruiken je e-mailadres alléén om je onze nieuwsbrief te sturen. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.