Verjaardag 2023 - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Verjaardag 15 augustus - het was een onvergetelijke dag

De kinderen hebben er weken reikhalzend naar uitgekeken! Gespannen en vol verwachting.  Eindelijk was het zover: op 15 augustus hebben we wereldwijd, in alle Werelddorpen, de ‘Verjaardag van ieder kind‘ gevierd. Een hele bijzondere dag voor alle kinderen.

In onze nieuwsbrief kon je al lezen waarom deze dag zo belangrijk is voor de kinderen die zijn opgegroeid in bittere armoede. – Als je nog niet hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief doe dit dan snel via de knop hieronder. Dan ontvang je altijd als eerste het nieuws uit de Werelddorpen.- Sommige kinderen hebben nog nooit hun verjaardag gevierd, weten vaak niet eens wanneer ze jarig zijn. Een dag in het jaar onbekommerd kind zijn, onbezorgd lachen, dansen en plezier hebben. Even alle ellende vergeten en het gevoel krijgen dat ook jij ertoe doet. Dat betekent de verjaardag voor de kinderen in de Werelddorpen.

Ook dit jaar was het weer een feestelijke dag met taart, versieringen, spelletjes en natuurlijk een cadeautje voor ieder kind. Veel oud-leerlingen kwamen helpen om er een prachtig feest van te maken waar de kinderen volop van genoten.
Geniet van de foto’s van het verjaardagsfeest in de Werelddorpen in Brazilië, Guatemala en Honduras en zie wat jouw steun heeft mogelijk gemaakt! Heel hartelijk bedankt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • We gebruiken je e-mailadres alléén om je onze nieuwsbrief te sturen. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.