Doneer nu - Wereld Dorpen voor Kinderen
Kinderen steken handen op in klaslokaal

Hoe jouw gift helpt

Ieder kind verdient een kans op een mooie toekomst…
Overal ter wereld leven kinderen in extreme armoede. Iedere dag proberen ze te overleven. Ze wonen in krotten. Op vuilnisbelten. In achterafsteegjes. Zonder hulp hebben zij nauwelijks kansen voor de toekomst. Met onze aanpak kunnen we deze kwetsbare kinderen uit de armoede halen en een kansrijke toekomst geven, daar hebben we jouw steun voor nodig. Samen halen we nog meer kinderen uit de armoede!

Kies zelf het bedrag waarmee je wilt steunen en maakt het verschil voor een kind in armoede.

Doneer nu

Kinderen uit Werelddorpen zitten in hartjesvorm

Voor € 15,- geef je een kind een week lang drie gezonde maaltijden per dag.
Goede voeding is de basis van een goed leven. Veel kinderen zijn ondervoed als ze in het Werelddorp aankomen. Zonder goede voeding kunnen ze niet goed leren, niet opletten in de klas, niet sporten. Daarom krijgen de kinderen in de Werelddorpen iedere dag drie gezonde maaltijden.

Voor €30,- geef je een kind een maand onderwijs.

In het Werelddorp volgen de kinderen een middelbare schoolprogramma. Ze krijgen les in een groot aantal vakken zoals wiskunde, natuurkunde, biologie, Engels en godsdienst. Daarnaast kunnen ze een beroepsopleiding volgen, want met een vakdiploma op zak hebben ze meer kans op een baan.

Voor €100,- geef je een kind een maand lang alles wat het nodig heeft
De kinderen in de Werelddorpen krijgen alles wat ze nodig hebben: veilig onderdak, gezonde voeding, kleding, medicijnen en onderwijs. En een kans op een betere toekomst!

 

Wat wij doen

Wereld Dorpen voor Kinderen helpt kinderen die zijn opgegroeid in extreme armoede, met goed onderwijs en een beroepsopleiding. Na het behalen van hun diploma gaan ze aan de slag bij lokale bedrijven. Zo kunnen ze in hun eigen levensonderhoud voorzien, hun familie steunen en ontsnappen uit een leven van armoede.

Wij werken samen met de Zusters van Maria in zes landen: de Filipijnen, Mexico, Guatemala, Brazilië, Honduras en Tanzania.

Al meer dan 160.000 kinderen en hun families hebben wij geholpen om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken. Jaarlijks verblijven er ongeveer 20.000 kinderen in de Werelddorpen. Lees meer over onze impact.

Blijf op de hoogte!

Elke maand inspirerende verhalen en het laatste nieuws over Wereld Dorpen voor Kinderen in jouw mailbox.

  • Afmelden is mogelijk in iedere email. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.