Geef een DorpsDiner - Wereld Dorpen voor Kinderen
Jongens uit Werelddorp krijgen koksopleiding

Geef een DorpsDiner

Eet samen met ons voor een leven zonder armoede.

Hondurese pastelitos de Boda, Zuid-Koreaanse bibimbab of Filipijnse Mung soup? Of ben je meer benieuwd naar heerlijke Mexicaanse, Guatemalaanse of Braziliaanse gerechten? In ons receptenboek staan heerlijke gerechten geïnspireerd op de landen waar Wereld Dorpen voor Kinderen actief is. Door te koken voor je familie en vrienden kan jij een kind een betere toekomst geven. Maak een gerecht uit ons receptenboek en stuur de gasten een Tikkie om geld op te halen. Moet lukken toch?

Koreaanse Bimimbap gerecht Dorpsdiner

Zuid-Koreaanse Bimimbap

Guatemalaanse stoofpot gerecht DorpsDiner

Guatemalaanse Stoofpot

Zoete Mexicaanse Empanadas gerecht Dorpsdiner

Zoete Mexicaanse Empanadas

Hoe werkt het?
Schrijf je in via de link hieronder en ontvang van ons het receptenboek. Nodig vrienden en/of familie uit om bij je te komen eten. Stuur achteraf een tikkie naar de gasten of laat ze de onderstaande QR code scannen om je actie te steunen. 

Naam(Vereist)

Tikkie
Kopieer en deel dit bericht om geld op te halen voor je DorpsDiner actie:

“Wat gezellig dat je bent komen eten bij mijn DorpsDiner! Zou je een Tikkie kunnen betalen om mijn actie voor Wereld Dorpen voor Kinderen te steunen? Dankjewel! https://tikkie.me/pay/DorpenvKind/tksvw9e61CcoaLSpJ9rZmw/5,15,50

Doneer nu

Of laat ze deze QR code scannen met een smartphone camera of de Tikkie app

 

Wat levert het op?
Wist je dat je met een opbrengst van €12 euro een kind een week lang drie maaltijden per dag krijgt in onze Werelddorpen? Eet samen met ons voor een leven zonder armoede. Deel je actie op social media met #DorpsDiner.

Kinderen uit dorpen aan eettafel

Kinderen uit dorpen aan eettafel

Kinderen uit dorpen aan eettafel

Blijf op de hoogte!

Elke maand inspirerende verhalen en het laatste nieuws over Wereld Dorpen voor Kinderen in jouw mailbox.

  • Afmelden is mogelijk in iedere email. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.