Inzamelingsactie - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen
Meisjes zitten om de tafel

Hoe zet je een inzamelingsactie op?

Wil je een inzamelingsactie opzetten om geld op te halen voor Wereld Dorpen voor Kinderen? Er zijn vele manieren om dit te doen. Hier staan alle mogelijkheden op een rijtje. Heb je vragen of ondersteunend materiaal nodig? Neem dan contact met ons op. 

Verjaardagsinzamelingsactie

Tijdens je verjaardag kan je ervoor kiezen om donaties te vragen in plaats van kado’s. Een verjaardagsinzamelingsactie kan je gemakkelijk opzetten via Facebook of via Geef.nl. Wil je informatiefolders van tevoren ontvangen om aan je gasten uit te delen? Laat het ons dan even weten, dan sturen we die op inclusief een verjaardagskaart! 

DorpsDiner

Hondurese pastelitos de Boda, Zuid-Koreaanse bibimbab of Filipijnse Mung soup? Of ben je meer benieuwd naar heerlijke Mexicaanse, Guatemalaanse of Braziliaanse gerechten? In ons receptenboek staan heerlijke gerechten geïnspireerd op de landen waar Wereld Dorpen voor Kinderen actief is. Door te koken voor je familie en vrienden kan jij een kind een betere toekomst geven. Maak een gerecht uit ons receptenboek en stuur de gasten een Tikkie om geld op te halen. Lees meer op onze actiepagina.

Guatemalaanse stoofpot gerecht DorpsDiner

Kinderen uit Werelddorpen glimlachen

Stappen Die Tellen

Help jij de armste kinderen in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst? Loop dit jaar de Avond4daagse voor Wereld Dorpen voor Kinderen! Download op de actiepagina het actiepakket met alles wat je nodig hebt voor de actie.  Hoe veel geld weet jij in te zamelen bij familie, vrienden en buren? 

Actiematerialen

Heb je ondersteunende materialen nodig voor jouw inzamelingsactie? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, flyers of andere actiematerialen. 

Wil je meer weten over ons werk?

  • * Wereld Dorpen voor Kinderen gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees meer hierover in onze privacy verklaring.