Steun als bedrijf - Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen

Maak als bedrijf het verschil in de levens van kwetsbare kinderen

Ook als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld voor kinderen die opgroeien in extreme armoede.

Voor ieder kind een kans op een mooie toekomst.

Als Wereld Dorpen voor Kinderen geloven we in een betere wereld waarin ieder kind een kans heeft op een mooie toekomst. We weten dat onderwijs een sleutelrol speelt bij armoedebestrijding en duurzame verandering. Wij ondersteunen onderwijsprogramma’s voor kwetsbare kinderen wereldwijd, voor jongens en meisjes die zijn opgegroeid in extreme armoede. Zij krijgen veilig onderdak in een liefdevolle omgeving en alle zorg die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen. In het Werelddorp volgen de kinderen het reguliere middelbare schoolprogramma en daarnaast kunnen ze een vakdiploma halen.

Na het behalen van hun diploma steunen de kinderen die wij hebben geholpen, op hun beurt weer hun familie en hun gemeenschap.

Ook als bedrijf kun je een bijdrage leveren door een partnerschap aan te gaan met Wereld Dorpen voor Kinderen. En zo te laten zien wat er mogelijk is als je gelooft en investeert in de toekomst van kinderen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door samen te werken met Wereld Dorpen voor Kinderen kun je als bedrijf invulling geven aan je beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Je laat dan zien dat je maatschappelijk bewust bent en wilt bijdragen aan een betere wereld.

Wil je ook als bedrijf laten zien waar je voor staat? En kwetsbare kinderen helpen ontsnappen uit een leven van armoede? Neem dan contact met ons op via 020 6266217 of vul het contactformulier in. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

Wil je liever een gift doen? Doneer  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • We gebruiken je e-mailadres alléén om je onze nieuwsbrief te sturen. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.