FOTO 11 - Wereld Dorpen voor Kinderen

ELKE DAG EEN WONDER

De foto’s in deze tentoonstelling zijn 2019 in Honduras gemaakt door Maarten Boersema, predikant, fotograaf en schrijver. De titel van de tentoonstelling is ontleend aan het artikel dat Maarten Boersema over zijn bezoek aan de Werelddorpen in Honduras heeft geschreven. Lees hier het volledige artikel.

Ieder kind verdient het om op te groeien zonder armoede, onderwijs te volgen en zich te ontwikkelen tot een zelfstandige en productieve volwassene. Daarom steunt Wereld Dorpen voor Kinderen onderwijsprogramma’s waar meer dan 20.000 kinderen jaarlijks veilig onderdak, gezonde voeding en kleding krijgen, een middelbare schooldiploma kunnen behalen en een beroepsopleiding volgen. Voor de uitvoering van deze programma’s werken we samen met de Zusters van Maria, een katholieke zusterorde. We zijn actief in Brazilië, de Filipijnen, Guatemala, Honduras, Mexico en Tanzania.

FOTO 11

Naast sport kunnen de kinderen in hun vrije tijd ook een muziekinstrument leren bespelen, zang- of danslessen volgen, tekenen, schilderen of toneelspelen. En nog veel meer.

Ook is er aandacht voor de geestelijke en spirituele ontwikkeling van de meisjes en jongens: bidden, zingen of Bijbelstudie. Op zondag kunnen degenen die dat willen, de Heilige Mis bijwonen.

Blijf op de hoogte!

Elke maand inspirerende verhalen en het laatste nieuws over Wereld Dorpen voor Kinderen in jouw mailbox.

  • Afmelden is mogelijk in iedere email. Meer informatie over hoe we met je gegevens omgaan vind je in onze privacy verklaring.